4shared
Jeugd
Logo NGF Jeugd

Youth Games 2020

International Youth Games 2020 Rendsburg

De internationale jeugdspelen zijn een jaarlijks fenomeen. De steden Almere, Aalborg (Denemarken), Rendsburg (Duitsland) en Lancaster (Engeland) organiseren ieder om de vier jaar de International Youth Games. Hierbij nodigen ze ook hun eigen eigen partnersteden uit. Voor Almere zijn dit Växjö, Rathenow en Racibórz.

De spelen worden georganiseerd voor jeugdige sporters in de leeftijd van veertien tot zestien jaar. Naast sport, maakt ook cultuur (muziek, dans) deel uit van de jaarlijkse internationale uitwisseling.

Afgelopen zomer zijn we met 8 jeugdleden van Golfclub Almeerderhout naar Aalborg (Denemarken) geweest. Het was één groot feest! 

In de zomer van 2020 is het Duitse Rendsburg de gastheer voor de International Youth Games. De gemeente Almere gaat met 100 sporters naar Rendsburg, van de 100 sporters mogen er 7 golfers mee.

Ben je geboren in de jaren 2004, 2005, 2006 of 2007? Dan kun je deelnemen aan de International Youth Games. Het vertrek is op maandag 27 juli 2020 en op zaterdag 1 augustus 2020 zijn we weer terug.  Bekijk hier de Facebook-pagina.

Wil je mee naar Rendsburg?

Heb je interesse om mee te gaan? Stuur ons dan een e-mail. Doe het snel, want er zijn maar 7 plaatsen voor golfers!