Super vette Jeugdgolf Open Dag

07 september 2020
Op 5 september was de feestelijke opening van de het nieuwe Jeugdseizoen, mét een Open Dag. En het was een super vette dag!

Marcel Aldewereld, de voorzitter van de jeugd- en familiecommissie, begon met het programma. Hij gaf voor onze jeugdleden het startschot voor het nieuwe jeugdseizoen op het zonnige terras van het clubhuis.

Ondertussen waren de gasten van de Open Dag al door de pro’s meegenomen voor leuke golfspelletjes. En de buggies reden af en aan voor de safari over de club.
Hole 1 van de PAR3-baan was omgetoverd tot een funpark dat de nationale golfbond, de NGF, ons had aangeboden. Geweldig!

De jeugdleden en de jonge gasten trokken samen op langs alle activiteiten. Iedereen zette zijn beste beentje voor om te laten zien hoe leuk het jeugdgolf op Almeerderhout is!

En na afloop kregen alle deelnemers een goodiebag met leuke cadeautjes. En toen was de Open Dag alweer voorbij.
Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Je kan ze hier bekijken op Facebook!

Kom jij ook meedoen?
We hopen natuurlijk dat de jonge gasten, net als onze jeugdleden, jeugdgolf ook heel leuk vinden! En daarom vragen we aan alle kinderen van 4 t/m 18 die nog niet golfen, of ze op de Open Dag waren of niet: Kom jij ook meedoen?!

Want drie weken lang zijn er op zaterdagochtend de Gratis Golf Try Out’s! Vraag daarom je vriendjes en vriendinnetjes, nichtjes of neefjes, buurjongens of buurmeisjes: Kom jij ook meedoen?!

Bekijk hier alle informatie over de Gratis Golf Try Out’s om gratis mee te doen>>