Programma Jeugd Kick Off 29 februari 2020 (en aan-/afmelden)

15 februari 2020

Het programma voor de Jeugd Kick off op zaterdag 29 februari is compleet. De Kick off is voor alle jeugdleden én hun ouders. En jullie kunnen samen golfen! Het begint om 13.30 uur en eindigt na het eten.

We rekenen erop dat jullie allemaal meedoen én je ouders meenemen! En vergeet niet, elk jeugdlid dat naar de kick off komt krijgt een leuk cadeau!

Je kan je onderaan dit bericht aanmelden voor de Kick off. Je kan je daar ook afmelden als je ècht niet kan komen.

Het programma:

Vanaf 13.30 uur
Klaarleggen van je spullen voor de ruilbeurs en aanmelden voor de PAR3-wedstrijd. Alle jeugdleden met baanpermissie worden ingedeeld in de wedstrijd, dus het is belangrijk dat je er bent!

14.00 uur
Start van de PAR3-wedstrijd met shotgun start. Hier spelen de jeugdleden met baanpermissie én hun (groot)ouders. Dan beginnen alle deelnemers tegelijk op verschillende holes.

15.00 uur
Start van de golfactiviteiten voor de jeugdleden zonder baanpermissie. Je kunt van te voren je spullen voor de ruilbeurs klaarleggen.

16.00 uur
Einde van de PAR3-wedstrijd en de andere golfactiviteiten. Marcel Aldewereld (de voorzitter van de Jeugd en Familie Commissie) maakt de plannen en activiteiten voor het jeugdgolfjaar 2020 bekend.

16.30 uur
Start van de ruilbeurs

17.15 uur
Samen eten en prijsuitreiking.
De jeugdleden eten gratis mee, voor de ouders is er een daghap voor gereduceerd tarief.

Ook krijgen de jeugdleden dan hun mooie cadeau!