Opening jeugdseizoen met Jeugd Open Dag

04 augustus 2020
Op zaterdag 5 september is de feestelijke opening van het jeugdseizoen 2020/2021 met…. een open dag! Het programma duurt van 10.00 uur tot 13.30 uur. We gaan er een mooi feestje van maken. Dus willen we natuurlijk veel jeugdbezoek!

Beste (jeugd)leden van Almeerderhout: wie nodig jij uit? Wie wil jij dat er kennis maken met Chippie de jeugdmascotte, onze club en met het jeugdgolf? Je vriend of vriendin, je buurmeisje of buurjongen, je neef of je nicht? Of misschien wel je zoon of dochter of je kleinkinderen! Misschien neem je wel meer bekenden mee die nieuwsgierig zijn naar waar jij speelt! Nodig jij ook tenminste één bezoeker uit?!

Heb je geen bekenden op golfclub? Natuurlijk geen probleem, gebruik dan ook het formulier om je in te schrijven voor de Open Dag. Je bent van harte welkom!

Het programma
Het programma begint om 10 uur met een buggysafari over het terrein. Dan kunnen de jeugdige bezoekers met eigen ogen zien wat een mooie club we hebben! Ondertussen hebben de jeugdleden de kick off van het nieuwe jeugdseizoen in het clubhuis.

Daarna gaan onze jeugdleden met de bezoekers het NGF Funpark in om leuke golfspelletjes te doen. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen! En als de bezoekers al wat golfervaring hebben, kunnen ze ook op de grote baan spelen. Of met wat minder ervaring ook op de PAR3!

We willen de bezoekers op de Open Dag een goede indruk geven van het jeugdgolf op Almeerderhout. We hopen natuurlijk dat de bezoekende jeugd het zó leuk vindt, dat ze ook bij Almeerderhout willen spelen!

Geen feest zonder jou!
We rekenen erop dat alle jeugdleden die in het nieuwe seizoen gaan trainen, ook op deze feestelijke seizoenopening komen. En natuurlijk één of meer bezoekers meenemen! En als de volwassen leden van Almeerderhout óók een jeugdige bezoeker uitnodigen, wordt het een écht groot feest!

We willen graag weten hoeveel bezoek we kunnen verwachten. Laat daarom met het formulier hieronder weten wie jij voor de Jeugd Open Dag verwacht. 

Voor onze jeugdleden: ook als je niet komt, laat het dan met dit formulier weten. Je kan dan natuurlijk wel bezoek uitnodigen! 

Vast bedankt voor jouw inspanningen voor het jeugdgolf op Almeerderhout!