4shared
Jeugd
Logo NGF Jeugd

Vaderdag toernooi!

Op vaderdag, zondag 20 juni, is er weer een mooi toernooi georganiseerd! Tijdens deze greensome stableford wedstrijd kan jij met je vader, opa, oom etc. inschrijven en meespelen.
Wil jij meedoen met de par3 wedstrijd? Schrijf je dan in bij Margriet via info@margrietkragten.nl.
Inschrijven voor de lange baan kan via de site!

Golftraining voor de moeders

In het nieuwe jaar gaan wij weer aan de slag met de nieuwe lessen, steeds meer moeders doen mee met het samen spelen in de baan.  Samen met andere moeders en kinderen gaan jullie de baan in en leren jullie van elkaar.

Heb jij interesse geef dit dan door aan Margriet via info@margrietkragten.nl , zodat er naar aanleiding van het animo een trainings/les programma gemaakt kan gaan worden.

 

Samen spelen op zondag

05 oktober 2020, update 02 november
Het is al weer snel donker. Daarom  is het Samen Spelen verplaatst van vrijdagavond naar zondag maar zonder samen eten ;-(.

De eerste keer is op zondag 8 november van 10 tot 12 uur op de PAR3-baan.  Zorg dat je er om 09.45 uur bent, want we starten allemaal tegelijk om 10 uur. 

Lees verder

Super vette Jeugdgolf Open Dag

07 september 2020
Op 5 september was de feestelijke opening van de het nieuwe Jeugdseizoen, mét een Open Dag. En het was een super vette dag!

Marcel Aldewereld, de voorzitter van de jeugd- en familiecommissie, begon met het programma. Hij gaf voor onze jeugdleden het startschot voor het nieuwe jeugdseizoen op het zonnige terras van het clubhuis. Lees verder

Gratis Golf Try-out’s

03 september 2020
Wil jij proberen of golf wat voor jou is? Kom dan meedoen met de gratis Golf Try-out’s! Drie weken lang kan jij op zaterdagochtend gratis meedoen. De club zorgt voor je spullen. Trek een paar sneakers en sportkleren aan en doe mee!

Schrijf je in voor de Try-out’s met het formulier op deze pagina! Lees verder

Jeugdleden van Almeerderhout zijn de winnaars!

26 juli 2020
Op zondag 26 juli is ons jeugdlid Ronan Almeers Kampioen geworden! Ook alle volwassen deelnemers uit Almere liet hij achter zich met een sterke ronde over 18 holes. 

Jeugdlid Anne Sterre heeft op 18 juli de eerste NGF voorjaarswestrijd gewonnen. Die was op de Brabantse golfclub Toxandria.

Prachtige prestaties! Gefeliciteerd Ronan en Anne Sterre! 

Inschrijven voor de Vierluik-wedstrijden

05 juli 2020
Kort na de zomervakantie op zaterdag 23 augustus was de eerste Vierluik-wedstrijd op onze eigen golfclub. De vier golfclubs De Pan, Hoge Kleij, De Hilversumsche en Almeerderhout organiseren ieder een wedstrijd. Per club kunnen per keer 6 jeugdspelers meedoen. Na de vier wedstrijden is er natuurlijk een winnaar.

Lees verder

Jeugdgolf weer van start op woensdag 29 april 2020

27 april 2020
Sneller dan verwacht, is nu bekend dat je eindelijk weer kan golfen!! Vanaf woensdag 29 april om 10.00 kan je weer de baan in! Dit geldt natuurlijk alleen voor jeugdspelers. De spelers van 13 t/m 18 jaar moeten daarbij tenminste 1,5 meter afstand van elkaar houden!

Je kan vanaf dinsdagochtend 09.00 uur een starttijd reserveren. In deze week kan dat door baanonderhoud alleen op Gooimeer en de PAR-3 baan. Daarna ook op de andere lussen. Lees verder