4shared
Jeugd
Logo NGF Jeugd

Lid worden

Informatie over het jeugdlidmaatschap

Leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij de jeugd van Almeerderhout! Bekijk hier de mogelijkheden. 


Jeugdlidmaatschap
De prijs van het Jeugdlidmaatschap is € 225,– per jaar.  Daar komt de bijdrage van € 8,50 per jaar aan de Golfbond NGF nog bij.

Family-lidmaatschap
Ben je een jeugdspeler die nog geen baanpermissie heeft en heb je een ouder/verzorger die al lid is bij Almeerderhout? Dan kun je gebruik maken van het Family-lidmaatschap en hoef je nog geen jeugdlidmaatschap te betalen. Je kunt dan op de PAR3-baan spelen en de oefenfaciliteiten gebruiken.  Maar je moet dan wel (verplicht)  mee doen aan de trainingsprogramma’s in de zomer en de winter.

Als je in de loop van het jaar de baanpermissie behaalt dan wordt het Family-lidmaatschap omgezet naar het jeugdlidmaatschap. De contributie wordt naar evenredigheid berekend voor de rest van het jaar.

Trainingsprogramma’s voor de jeugd
Bekijk hier alle trainingsprogramma’s. 

Wanneer kan ik lid worden?
Je kan op ieder moment van het jaar lid worden :-)!

Kan in een lopende trainingsgroep instappen?
We proberen altijd een oplossing te zoeken als nieuwe jeugdleden tijdens het trainingsseizoen lid worden en aan de trainingen willen meedoen. Je kan in een bestaande groep meedoen of in een instroomgroep. Dit is afhankelijk van je leeftijd en van je niveau. Natuurlijk betaal je ook hier alleen voor de nog te volgen lessen.

Hoe meld ik mij aan?
Je kan je op deze pagina inschrijven. Als je het formulier invult dan krijg je van ons snel bericht en word je – samen met (één van) jouw ouders – uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Heb je nog vragen?
Stuur ons een e-mail als je vragen hebt over jeugdgolf bij Almerdeerderhout.

Tot ziens op de golfclub!