4shared
De Jeugd
Logo NGF Jeugd

Lid worden

Informatie voor nieuwe jeugdleden

Leuk dat je onze website bezoekt. Misschien wil je lid worden of heb je nog vragen? Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het jeugdlidmaatschap bedragen € 225,00 per jaar. Dit is exclusief de bijdrage aan de NGF (€ 8,50) en de kosten van eventuele lessen. Voor het volgen van de lesprogramma’s  betaal je respectievelijk € 220,00 voor de zomer en € 70,00 voor het winter programma . Wat deze programma’s inhouden, kun je vinden bij het kopje trainingsprogramma op deze site.

Jeugdleden die nog geen baanpermissie hebben en alleen gebruikmaken van de PAR3 baan en oefenfaciliteiten betalen geen jeugdlidmaatschap. Wel is deelname aan de lesprogramma’s (zomer & winter) verplicht. Als een jeugdlid zijn of haar baanpermissie gedurende het jaar behaalt, wordt na rato het lidmaatschap berekend voor het resterende jaar.

Per wanneer kan ik lid worden?

Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden. Op het bedrag dat je betaalt voor het jeugdlidmaatschap is de geldende contributieregeling van toepassing.

Kan ik ook gedurende het jaar in een lesgroep instromen?

We proberen altijd een oplossing te zoeken als nieuwe jeugdleden tijdens het lesseizoen lid worden en aan lessen willen meedoen. Je kunt in een bestaande groep wordt geplaatst of in een instroomgroep. Dit is afhankelijk van je leeftijd en van je niveau. Natuurlijk betaal je ook hier alleen voor de nog te volgen lessen.

Hoe meld ik mij aan?

Bij  ‘lid worden’ -> ‘ inschrijven’  kun je je gegevens invullen. Als je de info hebt verstuurd, dan krijg je van ons snel bericht en word je – samen met (één van) jouw ouders – uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Ik heb een andere vraag…

Vragen over het jeugdlidmaatschap of jeugdgolf in het algemeen kun je stellen via ons emailadres: info@jeugdalmeerderhout.nl

We hopen je snel te zien op Golfclub Almeerderhout!

De Jeugd Golf Club Almeerderhout