Andere opzet jeugdwedstrijden in 2020

18 januari 2020
Dit jaar zijn er minder wedstrijden voor de jeugd dan vorig jaar omdat het aantal deelnemers terugloopt. Daarom zijn er in 2020 geen aparte maandbekerwedstrijden meer voor de jeugd. De maandbekerwedstrijden voor volwassenen (voor categorie 1 vanaf hcp 12 en categorie 2 voor hcp’s van 36 tot 12) zijn dit jaar gemixte wedstrijden voor volwassenen en voor de jeugd vanaf 14 jaar. Natuurlijk moeten alle deelnemers (ook de jeugd) voldoen aan de hcp-categorieën. Voor de andere jeugdgolfers komen er wedstrijden tijdens de trainingsmomenten als onderdeel van het jeugdlesprogramma.

Ook zijn in 2020 de clubkampioenschappen voor de jeugd samengevoegd met de clubkampioenschappen voor volwassenen. Maar het clubkampioenschap Matchplay blijft wel apart! De clubkampioenschappen zijn in meerdere categorieën. Het jeugdlid met de beste score in een categorie wordt de Jeugdkampioen in die categorie. Het jeugdlid met de beste score in categorie 1 wordt de Jeugd Clubkampioen.

We nodigen alle jeugdleden uit om in 2020 mee te doen aan de clubwedstrijden! Kijk voor de wedstrijdkalender op de ledenpagina’s (E-Golf4U) van Almeerderhout.